Den bedste Juleside

Julekalender 2017

12. november 2014 11:54

Her finder du links til de mest kendte benyttede julekalendere og konkurrencer med gevinster.

Fælles for dem alle er, at de er gratis at deltage i.

BRF Julekalender
Henrik Ørnes
SEAS-NVE julekalender
Jysk 
Dansk Folkeferie
LO Plus
Odense Marcipan
Klasselotteriet
Bolius
Ældresagen
ProShop
Det Ny Teater
Skoringen
Ole Lynggaard
Wupti.com
Vind.dk

 

Julekalender 2017 TV-guide

Hvilken julekalender syntes du er den bedste, eller er der en du gerne vil gense?

Skriv din kommentar nederst

DR Julekalender 2017

Der findes intet, der kan samle hele familien som årets julekalender, og i år vil DR sende hele tre julekalendere, der aldrig tidligere har været vist på DR.

DR Ramasjang vil sende den spritnye ‘Ramajetternes Jul’ for de 3-6-årige, en julekalenderudgave af fiktionsserien ‘Klassen’ til de lidt større, og DR1s julekalender vil være den norske ‘Snøfall’, der vil blive sendt klokken 19.30.

Det bliver imidlertid ikke nødvendigt at have undertekster på en af de største danske tv-traditioner. ‘Snøfall’ vil nemlig blive sendt med dansk tale. Her er det blandt andet Mikkel Boe Følsgaard, Louise Fribo og Jens Zacho Boye, der vil gøre handlingen lettere at forstå – især for de helt små.

Det skriver DR i en pressemeddelse.

Der er normalt tradition for, at DR genudsender en god gammel kending i de ulige år og nye produktioner i de lige. Men sådan bliver det ikke i 2017.

Se trailer på den Norske Julekalender Snøfall:

TV2 Julekalender 2017
Det er produktionsselskabet Cosmo Film, der tidligere har lavet Jesus og Josefine’ (2003), ‘Jul i Valhal’ (2005) og ‘Juleønsket’ (2015) for TV 2, som har lavet årets nye julekalender.

Navnet på den nye familiejulekalender er ‘Tinkas juleeventyr‘. Her følger man nissepigen Tinka. TV 2 beskriver julekalenderen på følgende måde i en pressemeddelelse.
I den nye familiejulekalender møder vi nissepigen Tinka. Sammen med de andre ung-nisser skal hun 1. december op til nissekongen og have overrakt nisseamuletten, som markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Men noget går galt!

Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser begiver Tinka sig ud på et sandt juleeventyr. I menneskeverdenen møder hun ballademageren Lasse, og sammen kaster de sig ud i jagten på at løse gåden om nissernes tabte magi og finde svaret på, hvorfor mennesker og nisser ikke har set hinanden de sidste 100 år.’

På rollelisten finder man etablerede navne som Ellen Hillingsø, Troels Lyby, Birthe Neumann, Anette Støvelbæk, Neel Rønholt, Christian Tafdrup, Mia Lyhne, Lars Knutzon og Paw Henriksen. Rollerne som Tinka og Lasse spilles af Josephine Højbjerg og Albert Rosin Harson.

»December og familiejulekalender på TV 2 hører sammen og er en skøn tradition, som vi værner om. Det er et meget rutineret og kompetent hold både foran og bag kameraet på dette års julekalender, så vi har store forventninger til, at vi får en både eventyrlig og stemningsfuld julekalender, som familierne kan samles om på TV 2 i december,« siger TV2s fiktionschef Katrine Vogelsang. Julekalenderen er optaget på Fyn.

Print Friendly, PDF & Email

6 Responses to Julekalender 2017

 1. Thomas Petersen says:

  Ville rigtig gerne se Jul i Gammelby igen, med juletræ’s handleren på torvet i Århus gamle by

 2. Christian Giersing says:

  Kunne godt tænke mig Brødrene Mortensens Jul igen
  Hilsen Christian

 3. Anitta says:

  Hvad med at sende jul i Gammelby eller juleønsket. Pyrus er ved at blive for træls

 4. Steen Olsen says:

  I mangler tv2 kl. 20:00 Ludvig og Julemanden

 5. Jeannette says:

  Jul i Gammelby, vil være rigtig sjov at se igen. Den er både for voksne og børn og samtidig kan vi opleve den gamle julehygge 😘☃

 6. Kamilla Møller Hansen says:

  Nissebanden på Grønland den var afligevel nu allerede Best lavet af dem allesammen af disse her dejlige skuesplller nu og her igen nu privat de kærlige hilsner ca

Skriv et svar